Can't connect with bolt cloud using netplug


#1

My bolt device get connected on netplug but not on bolt iot app and hence not showing on bolt cloud please explain it to me


#2

Hi,

Bolt App is for the version 2 of Bolt that has recently been launched and is not supported By Bolt version 1 which you currently possess.

To register your device to the cloud simply use the following URL from your browser and replace ip_address with the IP address of your Bolt as found on your local network.

ip_address/register?email=youremail@domain.com

For example if my Bolt ip is 192.168.2.10 and my email is datta@boltiot.com then

192.168.2.10/register?email=datta@boltiot.com


#3

It shows an error: Not found: /register. This is the link i typed in browser… http://192.168.1.2/register?email=sasi2013dharan@gmail.com


#4

Hi @sasi2013dharan Please send your bolt id and registered email id to support@boltiot.com We will link your device to your account.
To find the bolt id type your bolt ip followed by getId
For example 192.168.6.4/getId .


#5

. http://192.168.1.2/register?email=sasi2013dharan@gmail.com can you confirm if this ip actually belonged to a bolt , were you able to access the bolts home page on 192.168.1.2?


#7

Please do not post your device id on the forum. I have forwarded your query to the tech team. They will link your device to your account soon.


#8

Please register my email with my bolt
Email:avidillon5@gmail.com


#9

Hi,

Please share your Bolt id as well.
To find the id it will be present on the SD card in bs.txt file.
You can view this file by ip_address/serveFile?filename=bs.txt

The id will be BOLTXXXXXX


#10

Hi @avidillon5 ,
You BOLT is never connected to the internet enabled Wi-Fi network. Please connect it to the internet enabled Wi-Fi network and follow these procedure Even after Registering Bolt device is not showing in my cloud


#11

I connected my bolt and laptop to my mobile hotspot.When mobile data is off,192.168.43.236/register?email=avidillon5@gmail.com shows no internet access.When i turn mobile data on, it keeps on loading and shows nothing.Even 192.168.43.236/settings is not loading.